Onze Specialty: de ChocaMokka

De ChocaMokka is een heerlijke combinatie van bitterkoekjes, een romige mokka-creme, overdekt met luxe chocoloade, en afgewerkt met een decoratie van marsepein.

     
ChocaMokka in kerstuitvoering, ingezoomd   Grootverpakking    

De ChocaMokka is leverbaar in diverse verpakkingen, en is bijvoorbeeld ideaal geschikt als extraatje voor de medewerkers, relaties, of als perfecte afsluiting van het diner....

De ChocaMokka moet worden bewaard in de koelkast, en 15-30 minuten voor gebruik uit de koelkast worden gehaald.

 

Onze Specialties: De Choco Choc

De 'Choco Choc' is een ware traktatie voor de chocoladeliefhebber (en wie is dat nu niet?). een Choco Choc smaakt heerlijk bij een feestelijke gelegenheid, maar ook bij de dagelijkse koffie of een zakelijke bijeenkomst, als vervanging van het obligate 'koekje erbij?'.

De 'Choco Choc' is een verrukkelijk mengsel van melkchocolade, crunch, Zuidvruchten, caramel, biscuit en suikerwerk. Zoals in de voorbeelden te zien is kan ook hier een accent worden gelegd op een speciale gelegenheid of seizoen, zoals Valentijnsdag, wintertijd, Moederdag, Pasen, Haloween etc.

De 'Choco Choc' wordt geleverd in diverse verpakkingen, vanaf 3 stuks.

 
Choco Choc voor verpakking Choco Choc in verpakking  

Choco Choc, winter-versie

Choco Choc, valentijn accent

* Opgegeven gewichten zijn een gemiddeld gewicht. Door de handmatige bereiding kan het gewicht per stuk tot maximum 20% hiervan afwijken.

Choco Chocs zijn uitstekend houdbaar (gedurende enkele maanden), en worden bij voorkeur koel en droog bewaard. Mocht u ze in de koelkast bewaren, haal ze dan 15 - 30 minuten voor consumptie uit de koelkast zodat de smaak het best tot zijn recht komt.

 

Onze Specialties: Cake Pops

Onze Cake Pops maken we standaard met chocolade- of vanillecake en een roomkaasvulling. Voor de coating kan gekozen worden uit de volgende smaken: aardbeien, chocolade (melk of puur)-, banaan, hazelnoot, mokka, advocaat of  de kleuren (met witte-chocoladesmaak) wit, groen, roze of geel.

Deze coatings worden ook in de winkel verkocht in verpakkingen van 400 gram.

Cake Pops Cup Cakes in standaard

Cake Pops in houten standaard Cake Pops Cup Cakes in standaard

Cake Pop Cup Cake

Cake Pop detail

 

Cake Pop Kippen in houten standaard

Cake Pop Cake Pops in houder  

Popcorn

Cake Pops, verpakt per stuk Serie Cake Pops, verpakt per stuk Cake Pops Cup Cakes, verpakt per stuk Serie Cake Pops IJsco, verpakt per stuk

Cake Pops, verpakt per stuk

 
Cake pops IJsco in houten standaard Leuk om te tracteren op je verjaardag Cake Pops in standaard  

Cake Pops in standaard

Cake Pop IJsco Cake Pop IJsco Cake Pop IJsco

Cake Pop IJsco, gevallen

Set Cake Pop IJsco, gevallen

       
    Gecoate Marshmallow met Oogjes. (oogjes zijn in de winkel ook los verkrijgbaar)

 

 

Cake Pops zijn in de koelkast een aantal dagen houdbaar, en moeten droog worden bewaard. Dit geldt vooral voor het wafeltje van de Cake Pops IJsco die anders taai wordt. Dit heeft overigens geen effect op de smaak van de Cake Pop zelf, die dan nog normaal kan worden gegeten. Als ze 15 - 30 minuten voor consumptie uit de koelkast worden gehaald, komt de smaak het best tot zijn recht.

 

 

 

Onze Specialties: Cake pops voor speciale gelegenheden: geboorte of bruiloft

 

   
Cake Pops Babies, leuk ipv beschuit met muisjes OF als cadeau   Cake Pops Bride and Groom  

Cake Pops Bruid en Bruidegom

 

* Opgegeven gewichten zijn een gemiddeld gewicht. Door de handmatige bereiding kan het gewicht per stuk tot maximum 20% hiervan afwijken.

De foto’s op deze pagina zijn voorbeelden. Alle taarten, cupcakes, cake pops, Choco Chocs en foto's worden zelf gemaakt, waardoor een bestelling kan afwijken van de voorbeeld-foto’s.

Omdat computersystemen verschillen, monitorinstellingen persoonlijk zijn, kleuring in batches gebeurd en veel materiaal handmatig wordt gekleurd, kunnen de werkelijke kleuren afwijken van de foto’s.

Home